Předmětem projektu je rekonstrukce prostor a pořízení vybavení pro provoz polévkárny a bistra TULIPAN na principech sociálního podnikání. Cílovou skupinou projektu jsou osoby se zdravotním znevýhodněním, které najdou v tomto podniku své pracovní uplatnění. Provoz podniku je postaven na přípravě polévek a dále jednoduchých pokrmů, jako jsou sendviče, saláty aj. Koncept podnikání vychází jak z průzkumu a potřeb trhu, tak z možností cílové skupiny v návaznosti na jejich pracovní uplatnění.
Stav projektu: |
Dokončený
|
Programové období: |
2014-2020 |
Operační program: |
Integrovaný regionální operační program |
Příjemce: |
Sociální podnik TULIPAN s.r.o. |
Zahájení projektu: |
1.1.2017 |
Ukončení projektu: |
30.6.2021 |
Téma projektu: |
Sociální podnikání |
Výzva: |
15. výzva-IPRÚ-Liberec-SC 2.2-Sociální podnikání IV. |